Privatlivspolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.benteholmskov.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Bente Holm Skov Psykoterapi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Bente Holm Skov Psykoterapi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne levere ydelser og andre tjenester til dig.

Det sker når

  • du beder os kontakte dig
  • foretager betaling af køb af serviceydelser
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Bente Holm Skov Psykoterapi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Bente Holm Skov Psykoterapi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om klienterne.

Bente Holm Skov Psykoterapi opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.benteholmskov.dk videregives alene til betroede forretningspartnere: Bente Holm Skov Psykoterapis bankforbindelse, revision og leverandør af regnskabsservices.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.benteholmskov.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Bente Holm Skov Psykoterapi videregiver ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.benteholmskov.dk.

 

Hvor lagres dine personoplysninger?

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Bente Holm Skov Psykoterapis vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Bente Holm Skov Psykoterapi har indgået databehandlingsaftaler med :

  • Mono.net (Hjemmeside)
  • e-conomic (Regnskabsservice).

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@benteholmskov.dk.

Bente Holm Skov Psykoterapi forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på bente@skovconsult.dk

 

Dataansvarlig

Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Michael Skov
Damstien 6B
2720 Vanløse
E-mail: skov@post2.tele.dk
Telefon: 20 84 15 20